7.5.2018

22.1.2015

Artekno Veneet – valmistettu käsityönä

Veneiletpä sitten suojaisella sisäjärvellä, selkävesillä, jylhissä erämaissa tai mökkirannastasi jokivartta naapuriin, tarvitset laadukkaan ja käyttötarkoitukseesi sopivan veneen. Sellaisen löydät Arteknon soutuvenevalikoimasta, jossa vaihtoehtoja riittää niin sunnuntaiveneilijälle kuin aktiiviselle eräretkeilijällekin.

Kaikki Arteknon pienvenemalliston soutuveneet ovat käsinlaminoituja ja myönnämme niille yhden vuoden takuun valmistusvirheiden osalta. Artekno-veneet ovat CE-hyväksyttyjä. Artekno on valmistanut pienveneitä jo vuodesta 1964.

Yyteri

Yyterin nimi juontaa juurensa Yyterin hiekkarannoilta. Yyteri on ihanteellinen valinta veneilijälle, joka arvostaa niin soudettavuutta kuin perämoottorin käyttöäkin. Lue esite.

Yyteri_edesta.jpg

Roine

Roine on saanut nimensä samannimisestä järvestä, jonka aallot pärskivät Pirkanmaalla. Hyväksi koettu Roine on ollut jo vuosikymmeniä Arteknon suosituimpia venemalleja. Roine sopii hyvin mökille ja vapaa-ajan käyttöön. Vene on tukeva ja turvallinen soutaa ja siihen voi myös asentaa pienen perämoottorin. Lue esite.

Roine.jpg

Artekno 405

Suosittu tasaperäinen moottorivene yleiskäyttöön. Sopii erinomaisesti mökkiveneeksi ja esimerkiksi harrastuskalastukseen. Hyvä soutaa ja helppo käsitellä. Lue esite.

artekno.png

Lisätietoja veneistä antaa:

Tommi Nelimarkka, tuotepäällikkö
puh: 050 411 2430 vaihde: 03 244 7600

12.4.2018
Unipre-GmbH.jpg

Artekno Oy on investoinut uuden Unipre polyuretaani koneen elastomeeri -tuotteiden valmistukseen. Artekno hyödyntää konetta ensisijaisesti läpinäkyvien & kirkkaiden PUR –tuotteiden valmistuksessa, kuten LED- ja valokoteloissa. Kirkas PUR voidaan värjätä koneella haluttuun värisävyyn, joka lisää lopputuotteen visuaalista ulkonäköä. Kysy lisää tietoa meidän myynnistä koneesta tai raaka-aineesta.

12.4.2018
3D-printer.jpg

Kaikki suuri alkaa pienestä. Me olemme juuri saaneet 3D tulostimen meidän tehtaalle. Lisäämme tietotaitoamme 3D tulostuksessa ja hyödynnämme sitä erityisesti tuotekehityksessä yhteistyössä asiakkaiden kanssa. Lisäksi pystymme verkostomme kautta tarjoamaan asiakkaillemme 3D tulostuspalveluja, joiden avulla nopeutetaan uusien tuotteiden ja muottien kehittämistä. Pyydä lisätietoa myyntipäällikkö Matti Salolta (matti.salo@artekno.fi) / 050 533 5651

4.4.2018

Tutustu alla olevasta linkistä Arteknon kylmätuotteisiin.

13.3.2018

Haemme Kangasalle aktiivista Teknistä myyjää / Myynti-insinööriä tekemään uusasiakashankintaa lujitemuovi-, solumuovi- ja polyuretaaniratkaisujen myynnissä ja markkinoinnissa Pohjoismaissa.