Elintarvikepakkaukset

Elintarvikepakkaukset

Elintarvikepakkauksen tulee suojata tuotetta, olla turvallinen ja edullinen sekä kierrätettävä tai energiaksi poltettava. Artekno tarjoaa kattavan valikoiman laadukkaita elintarvikepakkauksia tuotteesi paistamiseen, pakastukseen, säilyttämiseen, tarjoiluun ja kuljettamiseen.

Elintarvikepakkauksissa riittää valinnan varaa. Me Arteknolla valmistamme solumuovisia ja kartonkisia pakkauksia sekä tuomme maahan muovirasioita ja -kansia alumiinivuokien ja -folion lisäksi. Laajan osaamisemme myötä pystymme auttamaan sinua tuotteellesi sopivimman pakkauksen valinnassa.

Ideasta pakkaukseksi

Uuden pakkaustuotteen lähtökohtana on aina asiakkaan ja loppukäyttäjän tyytyväisyys. Asiantuntevat pakkaussuunnittelijamme tekevät tiivistä yhteistyötä kanssasi tuotekehitystyön alusta asti, jolloin uusi solumuovituote syntyy nopeasti ja taloudellisesti. Ammattitaitoisen muottivalmistuksen myötä pakkaus on modifioitavissa myöhemmin, mikä takaa pitkän elinkaaren. Muovi-, alumiini- ja kartonkipakkausten suunnittelu tehdään yhteistyössä asiakkaan, muottitoimittajan ja tuotteen valmistajan kanssa ns. suunnittelufoorumissa.

Tinkimätöntä laatua

Meille on tärkeää, että tarjoamamme elintarvikepakkaukset täyttävät elintarvikepakkauksilta vaadittavan vaatimustenmukaisuuden, tiukat hygieniavaatimukset ja että toimintamme on hyvien toimintatapojen mukaista (GMP). Emme käytä muita kuin vaatimukset täyttäviä materiaaleja.

Joustavan toimintamme ansiosta voimme toimittaa pieniä toimituseriä lyhyellä toimitusaikataululla varastostamme Kangasalla ja Luopioisissa. Myös maahantuotavien tuotteiden logistiikkaketjut ovat kunnossa ja suhteemme tavarantoimittajien kanssa vakiintuneet.

Ota yhteyttä

Konkreettisia käyttökohteita

use_muut-tuotteet.jpg
Tutustu käyttökohteisiin

Suunnittelupalvelu

Suunnittelupalvelu Lopputuotteen käyttö ja käyttöympäristö, valmistusmäärä, ominaisuudet ja muokattavuus – kaikki nämä tekijät vaikuttavat muoviesineen suunnitteluun. Suunnittelupalvelumme auttaa sinua välttämään sudenkuopat ja tarjoamaan asiakkaallesi parasta laatua.

Tutustu

AsiakastarinaSaarioinen Oy Saarioinen Oy

Yhteistyö Arteknon ja Saarioisten välillä on pitkä ja värikäs. Suuri osa koko kansalle tutuista elintarvikkeista pakataan Artekno Oy:n tuotteisiin.

Tutustu

Arteknon laatutakuu

Asiantunteva henkilöstö

Asiantunteva
henkilöstö

Arteknon henkilöstö on omistautunutta ja jatkuvasti osaamistaan syventävää. Eri alueiden avainhenkilöt ovat ylpeitä kokemuksen tuomasta ammattitaidostaan.

Tutustu

Sertifioitua toimitusvarmuutta

Sertifioitua
toimitusvarmuutta

Toimitusvarmuus on meille kunnia-asia. Varmistamme, että saat mitä tilaatkin, oikeasta materiaalista ja oikeaan aikaan.

Tutustu

Tutkimus ja kehitys

Tutkimus &
kehitys

Materiaalit ja muottiteknologia kehittyvät jatkuvasti. Omalla tutkimus- ja kehitystyöllä varmistamme paikkamme kehityksen kärjessä.

Tutustu