Kartonkipakkaus antaa suojaa ja säilyvyyttä niin kylmälle kuin lämpimällekin elintarvikkeelle. Uusiutuvana ja kierrätettävänä se on ympäristöystävällinen vaihtoehto elintarvikepakkaamiseen. Kartonkipakkaus on usein valmistettu muovilla pinnoitetusta elintarvikekelpoisesta materiaalista kestämään paremmin kosteutta sekä estämään hapen ja aromien siirtymisen tuotteeseen. Valikoimaamme kuuluvat kartonkilautaset, -alustat ja -vuoat.

kartonkilautaset.jpg

Materiaali tuotteesi mukaan

Valmistamme kartonkiset elintarvikepakkaukset elintarvikekelpoisista materiaaleista hyvien toimintatapojen mukaan (GMP). Tuotannossa käytettävä materiaali valitaan tuotteesi mukaan, jolloin lämmönkesto ja muut ominaisuudet vastaavat tarpeitasi.

Ota yhteyttä

Konkreettisia käyttökohteita

use_kartonkilautaset.jpg
Tutustu käyttökohteisiin

Suunnittelupalvelu

Suunnittelupalvelu Lopputuotteen käyttö ja käyttöympäristö, valmistusmäärä, ominaisuudet ja muokattavuus – kaikki nämä tekijät vaikuttavat muoviesineen suunnitteluun. Suunnittelupalvelumme auttaa sinua välttämään sudenkuopat ja tarjoamaan asiakkaallesi parasta laatua.

Tutustu

asiakastarinaSaarioinen Oy Saarioinen Oy

Yhteistyö Arteknon ja Saarioisten välillä on pitkä ja värikäs. Suuri osa koko kansalle tutuista elintarvikkeista pakataan Artekno Oy:n tuotteisiin.

Tutustu

Arteknon laatutakuu

Asiantunteva henkilöstö

Asiantunteva
henkilöstö

Arteknon henkilöstö on omistautunutta ja jatkuvasti osaamistaan syventävää. Eri alueiden avainhenkilöt ovat ylpeitä kokemuksen tuomasta ammattitaidostaan.

Tutustu

Sertifioitua toimitusvarmuutta

Sertifioitua
toimitusvarmuutta

Toimitusvarmuus on meille kunnia-asia. Varmistamme, että saat mitä tilaatkin, oikeasta materiaalista ja oikeaan aikaan.

Tutustu

Tutkimus ja kehitys

Tutkimus &
kehitys

Materiaalit ja muottiteknologia kehittyvät jatkuvasti. Omalla tutkimus- ja kehitystyöllä varmistamme paikkamme kehityksen kärjessä.

Tutustu