Muovipakkaus antaa kylmälle tai lämpimälle elintarvikkeelle suojaa ja säilyvyyttä. Valikoimaamme kuuluvat niin maitotuotteiden pakkaukset, ilma- ja nestetiiviit rasiat, salaattirasiat, moduulirasiat, HoReCa-vuoat suurkeittiöön, ateriavuoat, hunajapurkit kuin alumiinivuokien muovikannetkin. Muovirasiat voidaan sulkea snap-on kannella tai kuumasaumattavalla muovikalvolla. Pakkauksiin on mahdollista toteuttaa asiakaskohtainen moniväripainatus tai IML-etiketöinti (In-Mold Label).

muovipakkaukset.jpg

Varmaa ja laadukasta

Vakiintunut yhteistyö tavarantoimittajien kanssa takaa hyvän toimitusvarmuuden ja kilpailukykyiset toimitusajat. Osa pakkauksista on heti saatavilla Arteknon varastossa ja osa on tavarantoimittajalta tilattavia tuotteita muutaman viikon toimitusajalla. Kaikki muoviset elintarvikepakkaukset on valmistettu elintarvikekelpoisista materiaaleista hyvien toimintatapojen mukaan (GMP)

Ota yhteyttä Lataa esite

Konkreettisia käyttökohteita

use_muovipakkaukset.jpg

Tutustu käyttökohteisiin

Suunnittelupalvelu

Suunnittelupalvelu Lopputuotteen käyttö ja käyttöympäristö, valmistusmäärä, ominaisuudet ja muokattavuus – kaikki nämä tekijät vaikuttavat muoviesineen suunnitteluun. Suunnittelupalvelumme auttaa sinua välttämään sudenkuopat ja tarjoamaan asiakkaallesi parasta laatua.

Tutustu

asiakastarinaSaarioinen Oy Saarioinen Oy

Yhteistyö Arteknon ja Saarioisten välillä on pitkä ja värikäs. Suuri osa koko kansalle tutuista elintarvikkeista pakataan Artekno Oy:n tuotteisiin.

Tutustu

Arteknon laatutakuu

Asiantunteva henkilöstö

Asiantunteva
henkilöstö

Arteknon henkilöstö on omistautunutta ja jatkuvasti osaamistaan syventävää. Eri alueiden avainhenkilöt ovat ylpeitä kokemuksen tuomasta ammattitaidostaan.

Tutustu

Sertifioitua toimitusvarmuutta

Sertifioitua
toimitusvarmuutta

Toimitusvarmuus on meille kunnia-asia. Varmistamme, että saat mitä tilaatkin, oikeasta materiaalista ja oikeaan aikaan.

Tutustu

Tutkimus ja kehitys

Tutkimus &
kehitys

Materiaalit ja muottiteknologia kehittyvät jatkuvasti. Omalla tutkimus- ja kehitystyöllä varmistamme paikkamme kehityksen kärjessä.

Tutustu