Alumiinivuokien ja -folioiden käyttökohteita

Alumiinivuokien ja -folioiden käyttökohteita

Elintarviketeollisuus

Tarjoamme elintarvikepakkauksia elintarvikkeiden pakkaamiseen ja kuljettamiseen elintarviketeollisuuden eri toimialojen käyttöön, kuten valmisruokateollisuus, leipomot ja meijeriteollisuus sekä hunajatuotanto.

elintarviketeollisuus.jpg

Elintarvikkeiden pakkaaminen

Tarjoamme elintarvikepakkauksia tuotteiden pakkaamiseen elintarviketeollisuuden eri toimialojen käyttöön, kuten valmisruokateollisuus, leipomot ja meijeriteollisuus sekä hunajatuotanto.

elintarvikkeiden-pakkaus.jpg

Elintarvikkeiden tarjoilu

Tarjoamme elintarvikepakkauksia valmisruokien, lihojen ja salaattien tarjoiluun elintarviketeollisuudelle, ravintoloille, kouluille ja laitoksille

elintarvikkeiden-tarjoilu.jpg

GN-mitoitetut elintarvikepakkaukset

Tarjoamme standardisoidun astiakokojärjestelmän mukaan valmistettuja elintarvikepakkauksia valmisruokien, lihojen ja salaattien pakkaamiseen ammattikeittiöihin.

gn-mitoitetut-elintarvikepakkaukset.jpg

Valmisruokien pakkaaminen

Tarjoamme elintarvikepakkauksia elintarviketeollisuuden eri toimialojen käyttöön, kuten valmisruokateollisuus, leipomot ja meijeriteollisuus sekä hunajatuotanto.

valmisruokien-pakkaaminen.jpg

Alumiinivuoat ja -foliot

Alumiinivuoat ja -foliot antavat elintarvikkeelle hyvän suojan valolta, kosteudelta ja rasvalta.

Tutustu

ASIAKASTARINASaarioinen Oy Saarioinen Oy

Yhteistyö Arteknon ja Saarioisten välillä on pitkä ja värikäs. Suuri osa koko kansalle tutuista elintarvikkeista pakataan Artekno Oy:n tuotteisiin.

Tutustu