Muovipakkauksien käyttökohteita

Muovipakkauksien käyttökohteita

Elintarviketeollisuus

Tarjoamme elintarvikepakkauksia elintarvikkeiden pakkaamiseen ja kuljettamiseen elintarviketeollisuuden eri toimialojen käyttöön, kuten valmisruokateollisuus, leipomot ja meijeriteollisuus sekä hunajatuotanto.

elintarviketeollisuus.jpg

Elintarvikkeiden pakkaaminen

Tarjoamme elintarvikepakkauksia tuotteiden pakkaamiseen elintarviketeollisuuden eri toimialojen käyttöön, kuten valmisruokateollisuus, leipomot ja meijeriteollisuus sekä hunajatuotanto.

elintarvikkeiden-pakkaus.jpg

GN-mitoitetut elintarvikepakkaukset

Tarjoamme standardisoidun astiakokojärjestelmän mukaan valmistettuja elintarvikepakkauksia valmisruokien, lihojen ja salaattien pakkaamiseen ammattikeittiöihin.

gn-mitoitetut-elintarvikepakkaukset.jpg

Ilma- ja nestetiiviit elintarvikepakkaukset

Tarjoamme elintarvikepakkauksia hunajalle, kalalle ja hilloille, jotka vaativat ilma- ja nestetiiviitä pakkauksia säilyttääkseen ominaisuutensa loppukäyttäjälle asti.

ilma-ja-nestetiiviit-elintarvikepakkaukset.jpg

Maitotuotteiden pakkaaminen

Tarjoamme elintarvikepakkauksia meijereiden ja juustoloiden tuotteiden pakkaamiseen

maitotuotteiden-pakkaaminen.jpg

Tuoretuotteiden pakkaaminen

Tarjoamme elintarvikepakkauksia tuoretuotteiden kuten valmisruokien, lihojen ja salaattien pakkaamiseen elintarviketeollisuudelle, ravintoloille, kouluille ja laitoksille

Valmisruokien pakkaaminen

Tarjoamme elintarvikepakkauksia elintarviketeollisuuden eri toimialojen käyttöön, kuten valmisruokateollisuus, leipomot ja meijeriteollisuus sekä hunajatuotanto.

valmisruokien-pakkaaminen.jpg

Muovipakkaukset

Muovipakkaus antaa kylmälle tai lämpimälle elintarvikkeelle suojaa ja säilyvyyttä.

Tutustu

ASIAKASTARINASaarioinen Oy Saarioinen Oy

Yhteistyö Arteknon ja Saarioisten välillä on pitkä ja värikäs. Suuri osa koko kansalle tutuista elintarvikkeista pakataan Artekno Oy:n tuotteisiin.

Tutustu