Lujitemuovituotteet ovat mittatarkkoja, näyttäviä ja kestäviä sekä antavat muotoilijalle lähes rajattoman vapauden käyttää haluamiaan muotoja. Lujitemuovin erinomainen ominaisuus on sen muotoiltavuus mitä erilaisimpiin käyttökohteisiin. Lujitemuovirakenteet myös kestävät erinomaisesti korroosiota, happoja ja emäksiä sekä suuria lämpötilanvaihteluja.

Lujitemuovituotteet

Lujitemuovia voidaan käyttää pienistä yksittäiskappaleista aina suuriin teollisiin sovellutuksiin. Lujitemuovista voidaan valmistaa saumattomia rakenteita, joiden keveys, kestävyys ja jäykkyys ovat huippuluokkaa. Erikoisrakenteissa käytetään hyväksi muun muassa hiilikuidun tai kevlarin keveyttä ja lujuutta.

Lujitemuovituotteet

Lujitemuovituotteistamme tunnetuimpia ovat purje-, moottori- ja soutuveneet sekä Eero Aarnion suunnittelemat huonekalut, joita on valmistettu 1960-luvulta lähtien.

Ota yhteyttä

Konkreettisia käyttökohteita

use_lujitemuovi.jpg
Tutustu käyttökohteisiin

Suunnittelupalvelu

Suunnittelupalvelu Lopputuotteen käyttö ja käyttöympäristö, valmistusmäärä, ominaisuudet ja muokattavuus – kaikki nämä tekijät vaikuttavat muoviesineen suunnitteluun. Suunnittelupalvelumme auttaa sinua välttämään sudenkuopat ja tarjoamaan asiakkaallesi parasta laatua.

Tutustu

asiakastarinaAarniodesign Oy Aarniodesign Oy

”Arteknosta löytyy ylivoimainen osaaminen ja työn laatu”, sanoo professori Eero Aarnio. Suomalainen designer, professori h.c. Eero Aarnio on yksi suurista modernin kalustemuotoilun vaikuttajista. Arteknon ja Aarnion yhteistyö on jatkunut vuodesta 1967.

Tutustu

Materiaali tuotteiden toteutukseen

Lujitemuovi

Lujitemuovikomposiitit ovat lasi- tai keinokuiduilla tai muilla täyteaineina vahvistettuja kertamuoveja. Lujitemuovia voidaan käyttää yksittäiskappaleista aina suuriin teollisiin kohteisiin. Lujitemuovista voidaan valmistaa saumattomia rakenteita, joiden keveys, kestävyys ja jäykkyys ovat huippuluokkaa. Lujitemuovituote saa lopullisen muotonsa ja värinsä suoraa muotista. Erikoisrakenteissa voidaan käyttää hyväksi muun muassa hiilikuidun tai kevlarin hyviä ominaisuuksia, erikoiskeveyttä ja lujuutta.

Tyypillisiä ominaisuuksia lopputuotteissa:

  • vaativat ja suuret kappaleet
  • erinomainen lujuus suhteessa painoon
  • keveys, kestävyys ja jäykkyys ovat huippuluokkaa
  • hyvä lämmönkesto: optiset ominaisuudet sisä- ja ulkokäyttöön
  • erinomainen pinnan laatu, maalattavuus ja liimattavuus
  • erinomainen korroosion, hapon ja emäksen kesto
  • lähes rajaton muotoiluvapaus
  • hyvä sähköneristyskyky
  • muottikustannukset kappaletta kohti edulliset

Tyypillinen muottimateriaali on lujitemuovi.

Lataa esite

lujitemuovi.jpg

Arteknon laatutakuu

Asiantunteva henkilöstö

Asiantunteva
henkilöstö

Arteknon henkilöstö on omistautunutta ja jatkuvasti osaamistaan syventävää. Eri alueiden avainhenkilöt ovat ylpeitä kokemuksen tuomasta ammattitaidostaan.

Tutustu

Sertifioitua toimitusvarmuutta

Sertifioitua
toimitusvarmuutta

Toimitusvarmuus on meille kunnia-asia. Varmistamme, että saat mitä tilaatkin, oikeasta materiaalista ja oikeaan aikaan.

Tutustu

Tutkimus ja kehitys

Tutkimus &
kehitys

Materiaalit ja muottiteknologia kehittyvät jatkuvasti. Omalla tutkimus- ja kehitystyöllä varmistamme paikkamme kehityksen kärjessä.

Tutustu