PDCPD


Suurien muovikappaleiden valmistamiseksi olemme hankkineet reaktiovalutekniikan PDCPD:n. Se on kertamuovi ja soveltuu erinomaisesti suurien muotokappaleiden valmistamiseksi suhteellisen edullisilla muoteilla. Materiaalin etuna on erinomainen iskulujuus, joustavuus, keveys, korroosion kesto ja maalattavuus. Valuprosessi on nopea ja siinä ei käytetä lainkaan irrotusaineita. Oma maalaamomme tarjoaa tuotteelle viimeistellyn ulkopinnan.

Ota yhteyttä

Konkreettisia käyttökohteita

use_pdcpd.jpg
Tutustu käyttökohteisiin

Suunnittelupalvelu

Suunnittelupalvelu Lopputuotteen käyttö ja käyttöympäristö, valmistusmäärä, ominaisuudet ja muokattavuus – kaikki nämä tekijät vaikuttavat muoviesineen suunnitteluun. Suunnittelupalvelumme auttaa sinua välttämään sudenkuopat ja tarjoamaan asiakkaallesi parasta laatua.

Tutustu

asiakastarinaRaha-automaattiyhdistys Raha-automaattiyhdistys

”Artekno on aktiivinen yhteistyökumppani”, sanoo Raha-automaattiyhdistyksen Janne Larkka. Arteknon polyuretaanituotteita on nähtävissä kaikissa RAY:n raha-automaateissa. Vuosia jatkuneen yhteistyön lähtökohta on monipuolisesta kokemuksesta kumpuava suunnitteluosaaminen.

Tutustu

Materiaali tuotteiden toteutukseen

PDCPD

Polydicyclopentadiene, PDCPD, on kaksikomponenttinen, alhaisen viskositeetin omaava nestemäinen muoviraaka-aine. Sillä on erinomainen iskulujuus, joustavuus, keveys, korroosion kesto ja maalattavuus. Hyvien mekaanisten ominaisuuksien lisäksi prosessi tarjoaa muotoilun vapautta verrattuna esimerkiksi ohutlevyrakenteisiin. PDCPD soveltuu erinomaisesti suurien muotokappaleiden valmistamiseen.

Tyypillisiä ominaisuuksia lopputuotteessa:

  • erinomainen iskulujuus
  • hyvä lämmönkesto: optimaaliset ominaisuudet sisä- ja ulkokäyttöön
  • erinomainen pinnan laatu, maalattavuus ja liimattavuus
  • erinomainen korroosion, hapon ja emäksen kesto
  • lähes rajaton muotoiluvapaus

Tyypillisiä muottimateriaaleja ovat alumiini ja teräs.

Lataa esite

pdcpd.jpg

Arteknon laatutakuu

Asiantunteva henkilöstö

Asiantunteva
henkilöstö

Arteknon henkilöstö on omistautunutta ja jatkuvasti osaamistaan syventävää. Eri alueiden avainhenkilöt ovat ylpeitä kokemuksen tuomasta ammattitaidostaan.

Tutustu

Sertifioitua toimitusvarmuutta

Sertifioitua
toimitusvarmuutta

Toimitusvarmuus on meille kunnia-asia. Varmistamme, että saat mitä tilaatkin, oikeasta materiaalista ja oikeaan aikaan.

Tutustu

Tutkimus ja kehitys

Tutkimus &
kehitys

Materiaalit ja muottiteknologia kehittyvät jatkuvasti. Omalla tutkimus- ja kehitystyöllä varmistamme paikkamme kehityksen kärjessä.

Tutustu