Artekno Oy

Artekno Oy

Artekno Oy on perustettu vuonna 1953. Vuosikymmenien aikana yhtiöstä on kasvanut merkittävä valmistaja ja maahantuoja, joka palvelee niin elintarvike-, pakkaus- ja valmistusteollisuutta kuin yksityistä kuluttajaakin.

Artekno Oy:n tuotevalikoima ulottuu elintarvikepakkauksista ja pakkausosista erilaisiin teknisiin lujitemuovi- ja polyuretaanituotteisiin. Kokonaispalvelumme kattaa suunnittelun ja tuotannon lisäksi laajan alihankintaverkostomme tuen. Huolehdimme asiakkaastamme tuotteen koko elinkaaren ajan.

Artekno Oy on paitsi vakaa, myös dynaaminen yritys. Taloudellisten resurssien myötä rohkea tuotekehitys, uudet tuotteet ja innovatiivinen suunnittelu ovat olennainen osa yhtiön toimintaa. Menestyksemme perustuu joustavaan, asiakaslähtöiseen toimintaan ja pitkälle kehitettyyn erikoisosaamiseen. Pitkä kokemus, toimitusvarmuus ja tuotteiden korkea laatu ovat asioita, joita asiakkaamme arvostavat.

Artekno - Solumuovin valmistus
Tunnuslukuja

Liikevaihtomme vuonna 2015 oli 18 miljoonaa euroa
Työllistämme noin 130 henkilöä Suomessa kahdella eri paikkakunnalla.

Missio

Luomme asiakkaillemme lisäarvoa tarjoamalla pitkään kokemukseen perustuvaa suunnitteluosaamista, parhaat materiaaliratkaisut ja tehokkaan tuotantoketjun.

Visio

Markkinajohtajuus valituilla liiketoiminta-alueilla.

Arvot

Toimintamme lähtökohta on asiakastyytyväisyys. Arvostamme osaavaa henkilöstöä ja haluamme tarjota pitkiä ja vakaita työsuhteita, jotka ovat palvelumme perusta. Työympäristönä Artekno Oy on vakaa, mutta hengeltään innovatiivinen.

Artekno Oy - yritys
Ympäristöpolitiikka

Artekno Oy pyrkii kaikessa toiminnassa ottamaan huomioon ympäristön hyvinvoinnin ja jatkuvan parantamisen ympäristön pilaantumisen ehkäisemiseksi:

  • Seuraamme ympäristö- ja turvallisuuslainsäädännön muutoksia ja kehitystä, sekä toteutamme toimintaamme lakien ja asetusten, sekä lupaehtojen mukaisesti.
  • Kannustamme, koulutamme ja opastamme henkilöstöämme toimimaan siten, että kussakin työvaiheessa huomioidaan ympäristöön, terveyteen ja turvallisuuteen liittyvät asiat.
  • Tiedotamme ympäristöasioista ja niiden kehittymisestä sisäisesti.
  • Kehitämme jatkuvasti toimintaamme ja informoimme tarvittaessa ulkopuolisia sidosryhmiä ympäristöön liittyvistä tavoitteistamme.
  • Arvostamme toiminnassamme asiakkaita ja toimittajia, jotka ottavat huomioon ympäristökysymykset omassa toiminnassaan.

Arteknon johto asettaa ympäristötavoitteet ja kantaa vastuun siitä, että ympäristön huomioonottaminen on osa yrityksen luonnollista toimintaa.

Ota yhteyttä

Arteknon laatutakuu

Asiantunteva henkilöstö

Asiantunteva
henkilöstö

Arteknon henkilöstö on omistautunutta ja jatkuvasti osaamistaan syventävää. Eri alueiden avainhenkilöt ovat ylpeitä kokemuksen tuomasta ammattitaidostaan.

Tutustu

Sertifioitua toimitusvarmuutta

Sertifioitua
toimitusvarmuutta

Toimitusvarmuus on meille kunnia-asia. Varmistamme, että saat mitä tilaatkin, oikeasta materiaalista ja oikeaan aikaan.

Tutustu

Tutkimus ja kehitys

Tutkimus &
kehitys

Materiaalit ja muottiteknologia kehittyvät jatkuvasti. Omalla tutkimus- ja kehitystyöllä varmistamme paikkamme kehityksen kärjessä.

Tutustu