Artekno on tukena suunnittelusta tuotantoon

Artekno on tukena suunnittelusta tuotantoon

Suunnittelu

Olemme suunnitteluprosessissasi mukana muovin asiantuntijana. Käymme yhdessä läpi tuotteen käytön ja käyttöympäristön analysoinnin, valmistusmäärien arvioinnin ja näihin sopivien valmistusmenetelmien ja raaka-aineiden valinta. Suunnittelijamme auttavat sinua valitsemaan oikean muovilajin oikeaan kohteeseen.

Tuotteen suunnitteluprosessissa otetaan huomioon oleelliset tuotteen valmistusmuotin valmistamiseen ja prosessointiin vaikuttavat asiat – unohtamatta lopputuotteeseen haluttuja ominaisuuksia. Laadukas tuotteen valmistukseen tarvittavan muotti ja muotin harkittu rakenne mahdollistaa myöhemmän nopean ja taloudellisen tuotemodifioinnin. Näin saatu monipuolinen muuntelu- ja uudistumiskyky takaa tuotteelle laajan käyttöalueen sekä pitkän elinkaaren.

Suunnitelu & Tuotanto

Tuotanto

Osaamiseemme kuuluu niin kartonkipakkauksien kuin eri muovilaatujenkin tuotanto.

Kartonkituotannossa voimme valmistaa pinnoitetusta kartongista erilaisia vuokia, alustoja ja lautasia.

Muovisten elintarvikepakkausten valmistusmenetelminä ovat lämpömuovaus ja ruiskuvalu.

Solumuovituotteissa käytössämme on moderni kalusto niin EPS- kuin EPP-tuotteiden tarkkaan valmistamiseen.

Polyuretaanituotteiden korkea laatu ja todistettu kestävyys taataan hyvällä asiantuntuntemuksella teknisten muovien parista. Meiltä saat kokonaisvaltaisen toimituksen muotin valmistuksesta viimeisteltyyn lopputuotteeseen asti. Oma maalaamo mahdollistaa monimuotistenkin tuotteiden pintakäsittelyn.

Lujitemuovituotteissa tuotantomenetelmämme on perinteinen käsinlaminointi, jossa muottikustannukset ovat kohtuulliset ja suurienkin kappaleiden valmistus on helppoa.

PDCPD-tuotteet valmistamme reaktiovalutekniikalla. Materiaali soveltuu erinomaisesti suurien muotokappaleiden valmistamiseksi edullisilla muoteilla. Oma maalaamomme tarjoaa tuotteelle viimeistellyn ulkopinnan.

Ota yhteyttä

Arteknon laatutakuu

Asiantunteva henkilöstö

Asiantunteva
henkilöstö

Arteknon henkilöstö on omistautunutta ja jatkuvasti osaamistaan syventävää. Eri alueiden avainhenkilöt ovat ylpeitä kokemuksen tuomasta ammattitaidostaan.

Tutustu

Sertifioitua toimitusvarmuutta

Sertifioitua
toimitusvarmuutta

Toimitusvarmuus on meille kunnia-asia. Varmistamme, että saat mitä tilaatkin, oikeasta materiaalista ja oikeaan aikaan.

Tutustu

Tutkimus ja kehitys

Tutkimus &
kehitys

Materiaalit ja muottiteknologia kehittyvät jatkuvasti. Omalla tutkimus- ja kehitystyöllä varmistamme paikkamme kehityksen kärjessä.

Tutustu