29.10.2018

Haemme käytännönläheistä ja ongelmanratkaisutaitoista tuotantoinsinööriä

Haemme käytännönläheistä ja ongelmanratkaisutaitoista tuotantoinsinööriä vakituiseen työsuhteeseen Luopioisten tehtaallemme. Kehität Artekno Oy:n tuotantomenetelmiä ja niiden tehokkuutta, sekä vastaat tuotannon kehitysprojekteista lujitemuovi- ja EPS/EPP -osastoilla.  Tehtäviin kuuluu myös tuotannossa olevien muottien kunnossapito- ja kehitystyö. Toimit myös varahenkilönä Luopioisten tehtaan tuotannon esimiehille.

Edellytämme tehtävään valittavalta henkilöltä soveltuvaa teknistä koulutusta (teknikko tai insinööri) ja tehtävään soveltuvaa monipuolista teknistä ajattelua, sekä aktiivisuutta asioiden hoitamisessa.

Arvostamme aiempaa työkokemusta tuotantotehtävistä. Jos lisäksi pidät ongelmatilanteita positiivisina haasteina, pystyt hahmottamaan virheen esiintymisiä, voit olla hakemamme henkilö.

Tartu siis tilaisuuteen ja hae tehtävää heti, haastattelut käynnistyvät jo hakuajalla! Tämä tehtävä tarjoaa sinulle mahdollisuuden työskennellä laadukkaan tuotannon parissa ja kehittyä urallasi eteenpäin.

Lisätietoa tehtävästä saat tuotantopäällikkö Jussi Virtaselta, puh. 050 5402152.

Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen 19.11.2018 mennessä osoitteeseen jussi.virtanen(at)artekno.fi