29.10.2018

Haemme osaavaa ja innovatiivista tuotesuunnittelijaa

 

Työ sisältää Arteknon sekä asiakkaidemme tuotteiden suunnittelua, muotoilua sekä tuotantoon viemistä. Tarvittaessa olet mukana asiakastapaamisissa sekä tuotannon tukena Kangasalan ja Luopioisten tehtaillamme.

Tehtävässä edellytetään vahvaa 3D-suunnittelun osaamista. Muovi- ja muottitekniikan tunteminen sekä projektinhallintataidot luetaan eduksi. Työkielinä Arteknolla ovat suomi ja englanti. Työkokemus muovialalta tai vastaavista suunnittelutöistä on eduksi, mutta ei välttämätöntä.

Artekno on arvostettu ja perinteinen, mutta kehittyvä muovitekniikan yritys Kangasalla. Valmistamme tuotteita yli 200 eri yritykselle, ympäri maailman. Tarjoamme mielenkiintoisen ja kehittyvän työtehtävän sekä perheyrityksen edut. Meillä et huku byrokratiaan eivätkä päivät toista itseään!

Lähetä hakemuksesi heti, sillä haastattelut käynnistyvät jo hakuajalla. Lisätietoa Arteknosta sekä tuotteistamme nettisivuillamme.

Lisätietoa tehtävästä antavat suunnittelupäällikkö  Lauri Nurttila, puh. 050 5496592 lauri.nurttila(at)artekno.fi ja myyntipäällikkö Matti Salo, puh. 050 5335651 matti.salo(at)artekno.fi

Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen Matille 19.11.2018  mennessä.