Elintarvikepakkaukset

Artekno Oy on yksi Suomen johtavista pakkausvalmistajista ja -maahantuojista elintarvikesektorilla. Valmistamme kartonkipakkauksia Suomessa, muovipakkauksia Viron tehtaallamme ja tuomme maahan alumiinivuokia mm. Ruotsista, Saksasta ja Englannista.

Artekno valmistaa myös asiakaskohtaisia pakkauksia. Palveluun kuuluu pakkauksen suunnittelu, 3D-mallien tulostus ja muotin valmistus sopimusvalmistajillamme. Näin varmistamme, että pakkaus varmasti vastaa asiakkaidemme odotuksia.

Haluamme, että elintarvikkeellasi on ekologinen ja tuotetta suojaava pakkaus, jossa tuotteen säilyvyys on paras mahdollinen. Tämän vuoksi tarjoamme elintarvikkeellesi juuri oikeanlaisen pakkauksen – alumiinista, muovista tai kartongista. Hyvä pakkaus kertoo tuotteesta ja sen tuottaneesta yrityksestä.

Uusin pakkaustyyppimme on painatuskelpoinen, täysin tiiviiksi saumattavissa oleva mikroaaltouunikelpoinen kartonkivuoka, joka on jo Euroopassa käytössä.

Lisätietoa tuotteista löydät materiaalipankista.

Esimerkkejä elintarvikepakkauksista

  • Muovi
  • Kartonki
  • Alumiini
  • Termo
  • Muut tuotteet

Tutustu referensseihin

Artekno-uutiset

Artekno sai uuden 3D-tulostimen
Artekno sai tehtaalleen uuden 3D-tulostimen. Yritys lisää tietotaitoaan 3D-tulostuksessa ja hyödyntää sitä erityisesti tuotekehityksessä yhteistyössä asiakkaiden kanssa. Lisäksi Artekno pystyy…
Jatka lukemista
Polyuretaanikone läpinäkyvään elastomeerituotantoon
Artekno on investoinut uuteen Unipre-polyuretaanikoneeseen. Konetta käytetään elastomeerituotteiden valmistukseen. Polyuretaanikone soveltuu erinomaisesti läpinäkyvien ja kirkkaiden…
Jatka lukemista
Termoruukku koristaa kesäpihasi
Tutustu alla olevasta linkistä Arteknon uusiin kukkaruukkumalleihin.
Jatka lukemista