Elintarvikepakkaukset

Artekno Oy on yksi Suomen johtavista pakkausvalmistajista ja -maahantuojista elintarvikesektorilla. Valmistamme kartonkipakkauksia Suomessa, muovipakkauksia Viron tehtaallamme ja tuomme maahan alumiinivuokia mm. Ruotsista, Saksasta ja Englannista.

Artekno valmistaa myös asiakaskohtaisia pakkauksia. Palveluun kuuluu pakkauksen suunnittelu, 3D-mallien tulostus ja muotin valmistus sopimusvalmistajillamme. Näin varmistamme, että pakkaus varmasti vastaa asiakkaidemme odotuksia.

Haluamme, että elintarvikkeellasi on ekologinen ja tuotetta suojaava pakkaus, jossa tuotteen säilyvyys on paras mahdollinen. Tämän vuoksi tarjoamme elintarvikkeellesi juuri oikeanlaisen pakkauksen – alumiinista, muovista tai kartongista. Hyvä pakkaus kertoo tuotteesta ja sen tuottaneesta yrityksestä.

Uusin pakkaustyyppimme on painatuskelpoinen, täysin tiiviiksi saumattavissa oleva mikroaaltouunikelpoinen kartonkivuoka, joka on jo Euroopassa käytössä.

Lisätietoa tuotteista löydät materiaalipankista.

Esimerkkejä elintarvikepakkauksista

  • Muovi
  • Kartonki
  • Alumiini
  • Termo
  • Muut tuotteet

Tutustu referensseihin

Artekno-uutiset

Asiakasvastaavaksi nimetty Kati Korpela
Kati Korpela on aloittanut asiakasvastaavana pakkausliiketoiminnassa.
Jatka lukemista
Artekno mukana Alihankinta-messuilla
Artekno on mukana Alihankinta-messuilla Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa 25.–27.9.2018. Alihankinta kokoaa yhteen teollisuuden yritykset, asiantuntijat ja päättäjät. Suomen johtavassa…
Jatka lukemista
Artekno Eesti Oü hakee toimitusjohtajaa
Lisätiedot toimitusjohtaja / hpj Kimmo Korhonen 050-5262298 (Artekno Oy) tai Ave Merilo +372 56 909 180 (Finesta Oü)
Jatka lukemista