Elintarvikepakkaukset

Artekno Oy on yksi Suomen johtavista pakkausvalmistajista ja -maahantuojista elintarvikesektorilla. Valmistamme kartonkipakkauksia Suomessa, muovipakkauksia Viron tehtaallamme ja tuomme maahan alumiinivuokia mm. Ruotsista, Saksasta ja Englannista.

Artekno valmistaa myös asiakaskohtaisia pakkauksia. Palveluun kuuluu pakkauksen suunnittelu, 3D-mallien tulostus ja muotin valmistus sopimusvalmistajillamme. Näin varmistamme, että pakkaus varmasti vastaa asiakkaidemme odotuksia.

Haluamme, että elintarvikkeellasi on ekologinen ja tuotetta suojaava pakkaus, jossa tuotteen säilyvyys on paras mahdollinen. Tämän vuoksi tarjoamme elintarvikkeellesi juuri oikeanlaisen pakkauksen – alumiinista, muovista tai kartongista. Hyvä pakkaus kertoo tuotteesta ja sen tuottaneesta yrityksestä.

Uusin pakkaustyyppimme on painatuskelpoinen, täysin tiiviiksi saumattavissa oleva mikroaaltouunikelpoinen kartonkivuoka, joka on jo Euroopassa käytössä.

Lisätietoa tuotteista löydät materiaalipankista.

Esimerkkejä elintarvikepakkauksista

  • Muovi
  • Kartonki
  • Alumiini
  • Termo
  • Muut tuotteet

Tutustu referensseihin

Artekno-uutiset

TÄLLÄ VIIKOLLA Artekno @Medica2018
Tervetuloa tutustumaan Arteknon terveysteknologiaosaamiseen tällä viikolla Medica 2018 -messuille!
Jatka lukemista
Haemme käytännönläheistä ja ongelmanratkaisutaitoista tuotantoinsinööriä
Artekno Oy panostaa kasvuun ja toiminnan kehittämiseen. Haemme käytännönläheistä ja ongelmanratkaisutaitoista tuotantoinsinööriä vakituiseen työsuhteeseen Luopioisten tehtaallemme.
Jatka lukemista
Haemme osaavaa ja innovatiivista tuotesuunnittelijaa
Artekno Oy panostaa kasvuun ja toiminnan kehittämiseen. Haemme osaavaa ja innovatiivista tuotesuunnittelijaa vahvistamaan tiimiämme Luopioisten tehtaallemme.
Jatka lukemista