Muovituotteet erikoisaloille

Arteknon osaamiseen ja palveluun luottaa yli 1000 asiakasta vuosittain. Heistä yli 95 % suosittelee Arteknon palveluja. Monipuolinen palvelu mahdollistaa laajan asiakaskunnan myös erikoisaloilta.

Asiantunteva Artekno-henkilökunta auttaa yritystäsi toimialasta riippumatta. Ota yhteyttä ja anna meidän ratkaista yrityksenne haasteet 65 vuoden kokemuksella.

Rakennusteollisuus
Close

Rakennusteollisuus

Artekno valmistaa rakennusteollisuudelle esimerkiksi EPS-solumuovista rakennusharkkoja, jotka eristävät erinomaisesti sekä kuumaa että kylmää. Rakennusteollisuudessa käytetään myös Arteknon valmistamia pakkausratkaisuja suojaamaan asiakkaiden tuotteita.

Hunajalaiteteollisuus
Close

Hunajalaiteteollisuus

Arteknon asiakkaat ovat kehittäneet EPS-pohjaisia hunajapesiä mehiläistarhaajille ympäri maapalloa. Tuotteissa hyödynnetään materiaalin teknisiä ominaisuuksia. Lopputuloksena on erinomainen mehiläispesä hunajan tuottamiseen.

Vapaa-aika ja urheilu
Close

Vapaa-aika ja urheilu

Arteknon valmistamiin tuotteisiin voit törmätä esimerkiksi, jos pelaat Veikkauksen koneella, käytät Sakon kivääriä, olet ohjastajana ravikärryssä tai pelaat salibandyä Arteknon valmistamien salibandykaukaloiden sisällä. Arteknolla on paljon erilaisia sovelluksia vapaa-aikaan ja urheiluun. Kestävät materiaalit takaavat pitkäikäisiä ratkaisuja kovaankin käyttöön.

Kone- ja laitevalmistajat
Close

Kone- ja laitevalmistajat

Artekno valmistaa erilaisille kone- ja laitevalmistajille tuotteita aurinkopaneeleilla varustetusta parkkimittarista erilaisiin teknisiin energiateollisuuden ratkaisuihin. Valmistamiamme ratkaisuja löydät esim. ABB:n, Vaisalan, The Switchin, Valmet Automationin, Siemensin ja Metso Mineralsin sovelluksista.

Huonekaluteollisuus
Close

Huonekaluteollisuus

Arteknon valmistamat lujitemuovihuonekalut ovat jo käsite suomalaisessa designissa. Esimerkiksi Eero Aarnion suunnittelemaa ja kehittämää legendaarista pallotuolia on valmistettu Arteknolla jo 1960-luvulta lähtien. Huonekaluteollisuudessa hyödynnetään myös muita Arteknon teknologioita esimerkiksi istuinosissa, käsinojissa ja seisontamatoissa.

Artekno-uutiset

Yleistä tietoa raaka-aineiden saatavuudesta ja hintatasoista
Muoviteollisuuden käyttämien raaka-aineiden saatavuudessa on ennennäkemättömän suuria ongelmia euroopassa. Toimitusongelmien lisäksi muoviteollisuuden tarvitsemien muovien hinnat ovat nousseet uusiin…
Jatka lukemista
Termolaatikoiden kuivajäätestit olivat menestys!
Termolaatikoiden lämpötilat pysyivät pienienkin laatikoiden osalta lähes viikon alle -70 lämpötilassa.
Jatka lukemista
Case: Lämpöharkko -tuoteperhe yhteistyössä Passiivikivitalot Nordic Oy kanssa
Artekno ja Passiivikivitalot Nordic Oy kehittivät yhteistyössä uuden ja innovatiivisen Kivisydän Lämpöharkko U010 tuoteperheen.
Jatka lukemista