Muovituotteet erikoisaloille

Arteknon osaamiseen ja palveluun luottaa yli 1000 asiakasta vuosittain. Heistä yli 95 % suosittelee Arteknon palveluja. Monipuolinen palvelu mahdollistaa laajan asiakaskunnan myös erikoisaloilta.

Asiantunteva Artekno-henkilökunta auttaa yritystäsi toimialasta riippumatta. Ota yhteyttä ja anna meidän ratkaista yrityksenne haasteet 65 vuoden kokemuksella.

Rakennusteollisuus
Close

Rakennusteollisuus

Artekno valmistaa rakennusteollisuudelle esimerkiksi EPS-solumuovista rakennusharkkoja, jotka eristävät erinomaisesti sekä kuumaa että kylmää. Rakennusteollisuudessa käytetään myös Arteknon valmistamia pakkausratkaisuja suojaamaan asiakkaiden tuotteita.

Hunajalaiteteollisuus
Close

Hunajalaiteteollisuus

Arteknon asiakkaat ovat kehittäneet EPS-pohjaisia hunajapesiä mehiläistarhaajille ympäri maapalloa. Tuotteissa hyödynnetään materiaalin teknisiä ominaisuuksia. Lopputuloksena on erinomainen mehiläispesä hunajan tuottamiseen.

Vapaa-aika ja urheilu
Close

Vapaa-aika ja urheilu

Arteknon valmistamiin tuotteisiin voit törmätä esimerkiksi, jos pelaat Veikkauksen koneella, käytät Sakon kivääriä, olet ohjastajana ravikärryssä tai pelaat salibandyä Arteknon valmistamien salibandykaukaloiden sisällä. Arteknolla on paljon erilaisia sovelluksia vapaa-aikaan ja urheiluun. Kestävät materiaalit takaavat pitkäikäisiä ratkaisuja kovaankin käyttöön.

Kone- ja laitevalmistajat
Close

Kone- ja laitevalmistajat

Artekno valmistaa erilaisille kone- ja laitevalmistajille tuotteita aurinkopaneeleilla varustetusta parkkimittarista erilaisiin teknisiin energiateollisuuden ratkaisuihin. Valmistamiamme ratkaisuja löydät esim. ABB:n, Vaisalan, The Switchin, Valmet Automationin, Siemensin ja Metso Mineralsin sovelluksista.

Huonekaluteollisuus
Close

Huonekaluteollisuus

Arteknon valmistamat lujitemuovihuonekalut ovat jo käsite suomalaisessa designissa. Esimerkiksi Eero Aarnion suunnittelemaa ja kehittämää legendaarista pallotuolia on valmistettu Arteknolla jo 1960-luvulta lähtien. Huonekaluteollisuudessa hyödynnetään myös muita Arteknon teknologioita esimerkiksi istuinosissa, käsinojissa ja seisontamatoissa.

Artekno-uutiset

Kimmo Korhonen: Hävikistä syntyy raskain ympäristöjalanjälki
Artekno Oy:n toimitusjohtaja Kimmo Korhonen korostaa polypropeenin olevan muovipakkausten materiaalina hyvä sekä ruokahävikin, turvallisuuden että logistiikkateollisuuden näkökulmasta.
Jatka lukemista
Asiakaskokemus 2019 kyselyn tulokset
Kysyimme asiakkailtamme, mistä koostuu hyvä asiakaskokemus.
Jatka lukemista
Etsimme joukkoomme Kangasalle ostopäällikköä
Lähetä hakemuksesi tehtävään viimeistään 19.2. osoitteessa https://rekry.saarioinen.fi/Artekno.
Jatka lukemista