Muovituotteet erikoisaloille

Arteknon osaamiseen ja palveluun luottaa yli 1000 asiakasta vuosittain. Heistä yli 95 % suosittelee Arteknon palveluja. Monipuolinen palvelu mahdollistaa laajan asiakaskunnan myös erikoisaloilta.

Asiantunteva Artekno-henkilökunta auttaa yritystäsi toimialasta riippumatta. Ota yhteyttä ja anna meidän ratkaista yrityksenne haasteet 65 vuoden kokemuksella.

Rakennusteollisuus
Close

Rakennusteollisuus

Artekno valmistaa rakennusteollisuudelle esimerkiksi EPS-solumuovista rakennusharkkoja, jotka eristävät erinomaisesti sekä kuumaa että kylmää. Rakennusteollisuudessa käytetään myös Arteknon valmistamia pakkausratkaisuja suojaamaan asiakkaiden tuotteita.

Hunajalaiteteollisuus
Close

Hunajalaiteteollisuus

Arteknon asiakkaat ovat kehittäneet EPS-pohjaisia hunajapesiä mehiläistarhaajille ympäri maapalloa. Tuotteissa hyödynnetään materiaalin teknisiä ominaisuuksia. Lopputuloksena on erinomainen mehiläispesä hunajan tuottamiseen.

Vapaa-aika ja urheilu
Close

Vapaa-aika ja urheilu

Arteknon valmistamiin tuotteisiin voit törmätä esimerkiksi, jos pelaat Veikkauksen koneella, käytät Sakon kivääriä, olet ohjastajana ravikärryssä tai pelaat salibandyä Arteknon valmistamien salibandykaukaloiden sisällä. Arteknolla on paljon erilaisia sovelluksia vapaa-aikaan ja urheiluun. Kestävät materiaalit takaavat pitkäikäisiä ratkaisuja kovaankin käyttöön.

Kone- ja laitevalmistajat
Close

Kone- ja laitevalmistajat

Artekno valmistaa erilaisille kone- ja laitevalmistajille tuotteita aurinkopaneeleilla varustetusta parkkimittarista erilaisiin teknisiin energiateollisuuden ratkaisuihin. Valmistamiamme ratkaisuja löydät esim. ABB:n, Vaisalan, The Switchin, Valmet Automationin, Siemensin ja Metso Mineralsin sovelluksista.

Huonekaluteollisuus
Close

Huonekaluteollisuus

Arteknon valmistamat lujitemuovihuonekalut ovat jo käsite suomalaisessa designissa. Esimerkiksi Eero Aarnion suunnittelemaa ja kehittämää legendaarista pallotuolia on valmistettu Arteknolla jo 1960-luvulta lähtien. Huonekaluteollisuudessa hyödynnetään myös muita Arteknon teknologioita esimerkiksi istuinosissa, käsinojissa ja seisontamatoissa.

Omat tuotteet

  • Artekno Smartbox
  • Termolaatikot termologistiikkaan
  • Puutarhan termokukkaruukut
  • Elintarvikepakkaukset
  • Artekno-veneet
  • NEXXT salibandykaukalot
  • Seisomatyöläisen Ergomatto

Tutustu omiin tuotteisiin materiaalipankissa

Artekno-uutiset

Artekno Smartbox– alan kehittynein IoT-ratkaisu
Artekno tuo markkinoille edistyksellisen Artekno Smartboxin, joka mahdollistaa tehokkaan ja turvallisen termokuljetuksen sekä kuljetusseurannan, ilman erillisiä ohjelmistoja tai lisälaitteita.
Jatka lukemista
Artekno Fastfood, cafe & restaurant -messuilla 6.-7.3.2019
Artekno lanseeraa uuden Artekno Smartbox -konseptin maaliskuussa Fastfood, cafe & restaurant -messuilla Helsingissä. Tule tutustumaan myös biohajoavaan solumuoviin ja mustan muovin kauppojen…
Jatka lukemista
Kartonkivuoka haastaa mustan muovin
Täysin uudenlainen kartonkivuoka haastaa mustan muovin. K-Supermarket Ratina on ottanut kartonkivuoan käyttöön kaupan palvelutiskillä.
Jatka lukemista